Fyrarätters italiensk födelsedagsmiddag
Igår lagade jag och Levi fyrarätters middag till hans pappa som födelsedagspresent.
Vadå, Februari är ju inte så långt efter Juli...
Det blev i alla fall väldigt gott men det får man fasiken hoppas med tanke på all den tid det tog! Vi åkte och handlade vid 12 och satte oss för att äta desserten 20.30 ungefär...
Vadå, Februari är ju inte så långt efter Juli...
Det blev i alla fall väldigt gott men det får man fasiken hoppas med tanke på all den tid det tog! Vi åkte och handlade vid 12 och satte oss för att äta desserten 20.30 ungefär...
Förrätter:
Bruschetta och Supplí
Huvudrätt:
Egengjord ravioli fylld med ricotta, babyspenat och ruccola med tomatsås
Efterrätt:
Egengjord gelato med hallon- och vaniljsmak
Bruschetta och Supplí
Huvudrätt:
Egengjord ravioli fylld med ricotta, babyspenat och ruccola med tomatsås
Efterrätt:
Egengjord gelato med hallon- och vaniljsmak
Mums!
Men var man trött eller var man trött efter denna kulinariska dag?!
Men var man trött eller var man trött efter denna kulinariska dag?!
Kommentarer
Trackback