Tristan 3 år

Idag fyller min älskade knaskatt 3 år!
Det har vi firat med lite godis åt honom samt lite lek i tvättkorgen ^^
 
 
Mina bebisar, redan 3 & 4 år...
 

Länge sedan

Nu var det ett tag sedan :)
Jag har varit upptagen med jobb, att läsa (har läst ut Beautiful Chaos, Beautiful Redemption, Sommar för evigt och nu senast Du glömde säga hej då), tittat på en del film (Hitchcock, Psycho, American Psycho, Green Lantern och The Adjustment Bureau m.m.), kört folkrace, tittat på junior-SM i hoppning, nätat in balkongen åt katterna, ätit glass i Strängnäs med Becca, fått goda nyheter på jobbet, ätit gott med Levi på Svinet, klättrat m.m.
 
 
Middag på Svinet
 
 
Katterna på balkongen
 
 
Glass och lunch i Strängnäs med Becca
 
 
Gabriel i Junior-SM
 
 
Läst mycket ♥
 
 
Gissa vem som vann i Folkrace ;)
 
Jag har helt enkelt varit lite upptagen ;)

Londonshopping

Kanske ska fortsätta skriva om vår Londonresa någon gång ;)
 
I London blev det en del shoppat ^^ Men det kan ju bero på att det fanns en hel del att shoppa också.
 
Jag köpte:
  • Två pyjamasar, en med långa ben och en med korta
  • En tröja
  • Två cardigans
  • En kappa
  • Ett paraply
  • Ett teset från Harrods
  • Två tygkassar
  • En plånbok
  • En necessär
  • En parfym från Escada
  • Fyra Bodymists från VS
  • Tre BHar (en från VS och två från Primark)
  • 18 par trosor (13 från VS och fem från Primark)
  • Sex underklädesset med BH och matchande trosa från Primark
  • Presenter till mamma, pappa och Johan
 
 
Inne på Victoria's Secret
 

PTR

I onsdags var Theo med mig på jobbet för lite PTR - Professionell tandrengöring.
 
Då fick jag lägga kanyl och söva henne för första gången. Intressant men lite läskigt eftersom det var min egen lilla flicka. Hon är dock väldigt lättpåverkad av både lugnande och narkos så hon behövde inte så mycket... Sedan var hon slappare än vanligt!
 
Väl uppkopplad på gas så tog jag den lindriga tandstenen som hon hade och blästrade hennes tänder, klorhexidinmunsköljen struntade jag i för jag vet hur hon hatar smaken...
 
 
 
Sedan röntgade jag igenom munnen också. Hon hade ju lyckats frakturera spetsen på en hörntand när vi var i Norrland sist så jag ville se så att tanden var ok på rotnivå och det var den :) Jag hittade dock två andra fynd som var lite mysko...
 
 

PÅ vänster bild (hennes underkäke på högersidan) är det vitt streck vid en av rötterna som vi inte vet vad det är eller vart det sitter... och på höger bild (hennes underkäke på vänstersidan) är det en rund formation mellan rötterna på ena tanden som vi inte vet om det är t.ex. en cysta eller om det beror på projektionen... Sedan har hon även en väldigt bred mandibularkanal.
 
Min kisse ska då alltid vara speciell
 
Hon skötte sig exemplariskt också (särskilt för att vara Theo med ett viss humör och en massa vilja!). Inte en sur min (förutom när hon hatade lite på katten i buren bredvid när jag skulle sätta in henne i hennes bur på op). Hon sa inget när jag gav lugnande eller sedan när jag la kanyl och hon var gosig och snäll efteråt och promenerade/vinglade runt i koppel med mig på jobbet och hälsade på nästan alla kolleger ;) Hon var så duktig!
 
Så nu är det daglig tandborstning även fortsättningsvis som gäller så får vi se när det är dags igen ;)
 
 
.

Westlifes slut och Shanes början

Jag såg Westlifes avskedskonsert från förra sommaren på SVT i helgen och det kändes ledsamt :( Desto gladare blev jag när jag fann att Shane ska släppa cd i höst och singeln kommer ut i Augusti, men går att lyssna på redan på nätet! ♥
 
 
 
 

Sommar och sol

Idag har jag varit på stranden en stund med mamma och solat. Har helt enkelt jobbat lite på min än så länge väldigt ojämna, och ganska obefintliga, bränna ;)
Tänk när man var yngre och nästan bodde på stranden på somrarna. Man var där hela dagen och lekte i vattnet och med leksaker man tagit med och så drog man ofta med sig kompisar. Det var tider det ;)
 
Badade lite idag med och det var riktigt skönt tycker jag ;) Första doppet för i år var dock för någon vecka sedan på midsommar :) Får hoppas att det blir några fler dopp i år också!
 
 
Gammal bild på Kallhällsbadet där vi var idag
 

RSS 2.0