Irriterad

Jag måste säga att jag faktiskt blir lite irriterad över att det ska vara så svårt att hitta kläder när man är liten/kort...
Jag tycker faktiskt att det är lite sjukt att en normalviktig, kort person ska ha så svårt att hitta storlekar ibland. Som idag, då jag tittade på underkläder. För att köpa lite finare underkläder/BHar så måste du minst ha en B-kupa. Tack för den liksom! Det kommer jag ju aldrig få om jag inte opererar mig... Sedan så passerar man avdelningar endast för "storväxta" eller underklädesavdelningar för dem med jättestora bröst... Och detta finns i de flesta klädbutikerna...
 
Jag förstår inte riktigt varför en "större" målgrupp ska ha en egen speciell avdelning när en annan inte ska kunna hitta kläder som passar. Varför ska överviktiga kvinnor (särskilt) eller plastikopererade bröst ha en egen avdelning liksom? Gynnar det att människorna i Sverige ska må bättre eller spär det på vår vridna syn på hur vi ska/kan se ut? Jag säger inte att vi ska se ut som fotomodeller allihopa eller gå efter snedvridna ideal i en skönhetstidning, men vi bör väl heller inte apa efter USA och deras mått... Jag förespråkar inte att alla ska vara pinnsmala eller supervältränade, men vi bör väl heller inte vara överviktiga och tära extra på våra kroppar. Lagom är bäst, om man ska låta sådär väldigt svensk. Jag tycker att det är hemskt att överevikten i Sverige ständigt ökar...
 
Jag tycker att det kunde vara mer rättvist. Ska det finnas avdelningar med kläder för "stora" ska det väl också finnas avdelningar för "små"... För jag kan faktiskt inte göra något åt att jag är kort... Visst, större bröst skulle jag väl kunna skaffa, men jag vill inte lägga mig på operationsbordet för att kunna hitta en BH lättare. Det är liksom lite tråkigt när alla byxor är typ minst en decimeter för långa...
 
Bara lite tankar efter ett besök till Jakobsberg Centrum...

Gullisar

Ibland är de bra gulliga tillsammans ♥
 

Jobbad helg

Den här helgen har jag jobbat :) Det var en ganska skön helg med lagom mycket att göra tycker jag. Jag känner mig dock lite hängig, som om det vore en förkylning på gång... Det har jag ingen lust med! Det är liksom tre dagar kvar innan jag blir ledig plus att till helgen ska Levi firas och då vill jag inte bli sjuk...
 
Just nu längtar jag tills jag kan sänka ner mig i badkaret, men jag väntar på Levi...

Torsdagsbio

I torsdags var jag och Levi på bio :)
Vi såg "En oväntad vänskap".
 
Den var grym!

Vi hade en trevlig kväll med bio, godis och pizza på Pizza Hut ;)
 
 
 

Write it on your skin

Hur kunde jag missa att Newton Faulkner släppt platta i somras!?
Lyssnar just nu på Spotify!
 
 
Julklapp någon?

Jobb, jobb, jobb

Det känns som om man mest jobbar och inte har något särskilt roligt att skriva om här eftersom man aldrig gör något intressant... Jag jobbar till och med nu, men har tillgång till en dator mellan telefonsamtalen. Den här veckan har liksom inte varit något undantag, då jag inte gjort så mycket förutom att jobba. Det enda jag gjort är att ha tagit min sista rabiesspruta i grunden i tisdags, gymmat med mamma igår, varit på IKEA i tisdags och tagit det lugnt hemma. Alltså inte så mycket intressant... Jag kanske i och för sig inte gjorde så mycket roligare saker i Skara, men då hade jag i alla fall mer tid att skriva och man behövde ju inte alltid skriva om något man gjort ^^
 
Ikväll eller någon annan dag här ganska snart ska jag dock kolla på ett par vinterridstövlar som jag hoppas ska vara bra :) Butiken hörde av sig och meddelade att de fått in beställd storlek nu, så jag hoppas att de passar! Det kommer kännas skönt med lite värme om fötterna när man rider i vinter! Vinterhandskar har jag redan införskaffat så händerna har det redan lite varmare och skönare ;)
 
Snart är det dessutom helg igen! Den här veckan har gått jättefort tycker jag ^^ Till helgen hoppas jag att jag ska kunna hitta på något kul också :) Så då kanske man har något att skriva om sedan!

Kurs

Nu har jag fått schemat för nästa period och i början av nästa år är jag schemalagd att gå på kurs :D
10-12/1 ska jag på Tandextraktionskurs på Accesia i Halmstad!
 
Det känns bra när jobbet låter en gå på kurs och satsar på en! ^^ Det ska bli roligt! Jag har ju varit på Accesia med skolan 1 gång och det var jättebra då så jag hoppas på att denna kurs är lika bra ;)
 
Då känns det ju inte som om jag inte får stanna efter 18/12 då jag ska ha gjort färdigt min provtjänstgöring ^^ Inte för att det kändes som om de skulle låta mig gå efter 6 månader, men man vet ju aldrig ;) Jag har redan jobbat snart 5 månader... Tiden går fort!
Jag ser fram emot detta :) Jag tycker ju att tänder är intressant så det ska bli kul ^^

Veckan som gått

Den här veckan har det inte hänt så mycket. Därav min frånvaro här...
  • Jag har jobbat, både som vanligt och upplärning på operation.
  • Träning på gymmet i tisdags och ridning idag.
  • I torsdags mötte jag upp Levi på Söder för thaimat till middag och spelning med Iwy. 2 av Levis vänner spelar i det bandet.
  • En del tid vid datorn och tvn.
  • Middag med Levi i fredags. Räkpasta med god efterrätt och äppelmust blev det ;)

Jag har inte gjort så mycket helt enkelt!

Bästa helgen!

Den här helgen har varit otroligt bra tycker jag.
Mycket mysig och rolig!
 
I fredags inleddes helgen med biobesök efter Halloween-godis på jobbet. Jag, mamma, pappa och Levi såg Skyfall som var grym!
 

I lördags blev det sovmorgon och sedan shoppade jag och mamma ridgrejer. Nya ridbyxor, ridstrumpor och två sorters vinterhandskar blev det ;) Sedan var jag och Levi in till stan och strosade på Söder innan vi var hem till Johanna, Gustav och Nelson där vi fikade på kardemumma- och kanelbullar samt äppelmust som jag och Levi tog med :) Vi hälsade på söta Nelson (12 veckors Sheltie) och pratade.
Efter det gick jag och Levi och åt middag på Amida Kolgrill och tog en sväng förbi Fotografiska innan vi strosade genom Gamla Stan till centralen. Hemma tog vi ett skönt och varmt bad.
 
Idag blev det ytterligare en sovmorgon. Skönt! Sedan svängde jag och Levi förbi IKEA där han köpte ramar och sedan bar det av till gymmet. Där persade jag i Knäböj med 45 kg ;) Snart tar jag min egen vikt!
Sedan sa jag hejdå till Levi. Det tråkiga den här helgen... På kvällen var jag iväg och red också.
 
En superbra helg helt enkelt ;)

Datorhäng

Hänger vid datorn medan jag gosar med Theo efter en rolig dag på operation :)
Idag var det tanddag så jag har sövt djur, övervakat narkos, tagit tandsten och hjälpt till vid extraktioner och röntgen. Sedan har jag även hjälpt till inne på sterilen.
 

RSS 2.0