Fluffmössa

Jag måste säg att jag gillar mitt senaste nyförvärv i mössväg ^^
Varm, mjuk och fluffig ♥
 

13-17/2

Förra helgen var jag ju långledig eftersom jag hade jobbat helgen innan. Då passade jag på att hälsa på i Uppsala :) Och nu tänkte jag berätta om helgen där eftersom jag inte kommit mig för att göra det innan ;)
 
På onsdagen åkte jag SLs nya tåg till Uppsala efter att jag hade slutat jobbet och det gick bra. Inga förseningar. Väl där mötte Levi upp mig på stationen och så gick vi och åt kebab på ett ställe på stan. Sedan knatade vi hemåt honom. Det var ganska sent när vi kom hem så vi tog det bara lungt där på kvällen.
 
På torsdagen var det ju Alla hjärtans dag ♥ Vi tog sovmorgon och var sedan till Fyrishov där vi gymmade, badade bubbelpool, badade äventyrsbad och satt i bastun. På vägen hem gick vi förbi affären för att köpa lite grejer för att göra Tacos. På kvällen såg vi filmen War Horse. Den var bra :)
 
 
På fredagen hade Levi skola på förmiddagen. Jag gick in till stan lagom tills att han slutade och då gick vi och åt god kinabuffé. Jag var även in på Myrorna och hittade en mysig fluffmössa ^^ Sedan var vi på museum i Uppsala Domkyrka, satt och tog det lugnt på Jontes stuga och gick runt på stan innan det var dags att gå och äta på Jay Fu's. Jag åt friterade scampi, broccoli och morötter till förrätt, en hamburgare med pommes frites till huvudrätt och kladdkaka med chokladmousse, pistageglass och chokladsorbet. Efter maten var vi på bio och såg Les Misérables. Den var bra, med maffiga låtar och skådisarna sjöng riktigt bra!
 
 
På lördagen tog vi det lugnt, städade och lagade middag som vi åt med Levis vänner Yousef och Simon. Det blev Levis goda hemmagjorda hamburgare och en citron-, lime- och ingefärspannacotta. Vi hade trevligt med mycket snack, musik och lite matspel. Jag fick blommor av Simon och Yousef ^^ När de gått hem så såg jag och Levi Django Unchained. Den var bra men lite konstig ibland ;)
 
 
På söndagen skulle jag åka hem :( Jag och Levi tog det lugnt innan vi begav oss mot stationen. På vägen dit ringde dock mamma då hon och pappa var på väg till Uppsala. Så de hämtade upp mig :)
 
Det blev en riktig film- och mathelg ;) Mysigt var det i alla fall ♥

Selma

Idag har Selma gjort studiebesök på mitt jobb och vi har tagit blodprov på henne. Det gick bra och blodprovet visade inget konstigt.
Imorgon ska hon dock tillbaka igen for the real deal... Vi fick en avbokning på Tand inför morgondagen, så den fyllde jag upp med Selma så slipper den stå tom. Man måste ju ha några fördelar när man jobbar med det själv! Selma tycker nog dock att jag kunde jobba med något annat...
 
Så imorgon får vi se hur det ser ut. Jag hoppas dock på att det bara är de 2 tänderna som jag sett.

Fint smycke

Hittade ett gulligt smycke på LovePaws.
Fint namn har det också ;)
 
Trisse heter smycket ^^

FORL

Idag skulle jag visa min pappa hur det ser ut i munnen på kissekatter... och hittar med största sannolikhet FORL på Selma :(
Nu måste jag möta den dumma sjukdomen hemma också och Selma måste följa med på jobbet. Jag ska bara försöka hitta en tid åt henne så fort som möjligt så vi kan fixa hennes mun. Jag vet dock att det är väntetid på typ en månad :(
Det värsta är att jag tyckte att jag tittade nyligen men såg inget särskilt då förutom att 106 och 206 fattades (de kunde ju dock ha fattats länge eller aldrig funnits), men nu har 307 och 407 börjat växas över av tandkött (ett vanligt tecken på FORL). Undrar hur fort det har gått? :(

Helgjobb

Denna helg jobbar jag. Dagens pass var rätt lugnt så vi har tvättat, fyllt på och städat en del :) Får se vad morgondagen bjuder på.
Eftersom jag jobbar denna helg är jag ledig på torsdag och fredag :) Då ska jag hälsa på Levi och fira Alla Hjärtans Dag.
 
Nu är det dock dags för äppelpaj med vaniljglass!

Tufft

Ibland är det tufft på jobbet när man pysslar med tänder. Mycket att göra och lite tid, särskilt när man är ny! Då är det tur att man har snälla och hjälpsamma kollegor ♥
En lunchrast minus och 30 min övertid så hade jag klarat av denna dag också! Då är det skönt att komma hem, om man säger så...
 

Lugn kväll är planerad. Man måste ju orka med de resterande 7 dagarna på min 10-dagars jobbkavalkad.

Finale

I helgen läste jag ut Finale.
Den sista boken i Fallen-serien ^^
 
Jag älskade slutet! Tacka vet jag bra lösningar ;)
 
 

Saknadens förtvivlande mörker

Ett mörker mörkare än tjära
Svärtar ner min trasade själ
Du gav dig av min kära
Du hade nog hoper av skäl
Ett liv utan dig är en plåga
Större än livet självt
Jag måste med känslorna våga
För att äkta min andra hälft
Snälla, min kära, kom tillbaka
Tillbaka till oss och till mig
Jag kommer över dig vaka
För det är sant, jag älskar ju dig
En smärta värre än allt
Värker i mitt bröst
Du var mitt socker och mitt salt
Jag vill bara höra din röst
Var så snäll och ändra dig, älsklingen min
För mitt livs menings skull
Jag kommer för alltid att vara just din
Jag vill ej längre leka kärlekskull
 
En annan dikt, på rim, skriven på gymnasiet. Inte riktad till någon utan bara påhittad!
So you know! ;)

Vinternatt

Kollade igenom lite gamla skolgrejer och hittade lite dikter som jag skrev under Svenska A-C på gymnasiet.
Det är roligt att läsa det man skrivit då samt vad läraren tyckte om det ;)
 
Vinternatt
I alla vinterskogar
Är det stilla
På alla stjärnhimlar
Kan du skymta
Den svagaste stjärna
Snön den knastrar fridfullt i natten
Men snart, snart har också knastret tystnat och falnat
 
Kanske lägger upp någon mer dikt senare ;)

Böcker, böcker, böcker

Ja, jag hamstrar böcker just nu! :D Är inne i bokköparmode känner jag. Jag jobbar på 900-gränsen och det närmar sig nu ;) 896 st böcker har jag i min lilla lista för tillfället i och med Beautiful Creatures-serien på 4 böcker samt Miss Peregrine's School for Peculiar Children som jag fick hem idag.
Visst har jag lite udda böcker som jag skulle kunna räkna in så skulle jag vara över 900-gränsen med råge, men jag har inte tänkt läsa dem så då räknar jag dem inte ;)
 
En dröm är att ha ett eget bibliotek att fylla med vackra böcker ♥ Det vill jag ha i mitt hem sedan. Jag kan liksom nöja mig med ett litet bibliotek...

Jobbhemsidan

Då var man betrodd då ^^ Haha, nee det var jag nog innan också, men nu ligger det uppe på hemsidan att jag jobbar på Västerort. Bild ska upp också, men det får bli när jag varit hos frissan ;)
Vuxenpoäng på det kanske? :)

Månadens - Januari 2013

Månadens Film: -

Månadens Biofilm: Arktis
Månadens spel: Sudoku
Månadens Tv-program: House

 

Månadens Låt: Crazy people

Månadens Album: Warrior

Månadens artist/grupp: Kesha
Månadens hemsida: Facebook
Månadens blogg: angelicablick.se


Månadens Bok: En shopaholics bekännelser

Månadens pryl: -

Månadens mest använda pryl: Mobilen
Månadens Djur: Theo, Tristan & Selma
Månadens Häst: Laurus

Månadens Vän: Anna & Becca

Månadens godaste mat: -
Månadens godaste gottis: -
Månadens läsk: Coca Cola
Månadens plagg: Mina nya jeans ^^

Månadens skor: Mina vinterskor

Månadens färg: Lila
Månadens väder: Snö och slask

Månadens födelsedagsbarn: 

Månadens värsta: Mörkret

Månadens Bästa: Åka på kurs


RSS 2.0