Sömntutan min <3

Min lilla snuttekatt ligger på så roliga ställen ibland...



Hon kan verkligen somna närsomhelst & varsomhelst!

Tvätt & ny kurslitteratur

Idag så har jag tvättat efter skolan :) Det gick bra, inget krångel. Har också bokat en ny tid, 21/10... Mina strumpor räcker precis tills dess ;) Haha!



Har också fått min efterlängtade kurslitteratur, det tog ett tag för Bokus att skramla ihop böckerna som jag ville ha!
Men nu har de kommit och de verkar bra :)


Fina är de i alla fall ^^

Ska studera vidare, håller på med PBL om hästinfluensa och Galna ko-sjukan!
Ciao!

Dagens

Idag har vi haft föreläsningar mellan 8.00 och 16.00. Största delen av dagen var vikt åt föreläsningar om studieteknik och Mats Eneroth som höll i det var väldigt rolig ^^ Jag kom fram till att en del av det som han gick igenom gör jag redan, omedvetet, så det var ju bra. Sedan skulle han lära oss att läsa snabbt, jag läser redan snabbt men utvecklades fort med de övningarna vi gjorde idag ;)
Jag började på ca 376 ord/min och slutade på ca 602 ord/min :) En som läser normalsnabbt läser 200-300 ord/min, så jag kände mig ganska stolt. Sedan gick vi igenom mind-maping, ORDENTLIGT! Det man hade lärt sig innan var ju bara bullshit, det stämde inte pga felöversättningar redan från start bl.a.

Ett bakslag idag var dock att de la in den där jäkla inställda lektionen på tisdag förmiddag (och torsdag eftermiddag) i alla fall :( men det är inget att göra åt... Kan ju i alla fall vara hemma fredag-måndag då'rå.



Min middag idag...


... och så jag & mitt middagssällskap.
Puss på matte tyckte Theo (Då får man säkert mat!) ^^

Dags att ta itu med dagens hemmaplugg, har ju fått reda på att vi ska göra vår tenta på datorn så nu måste man se till att man kan stava allt PERFEKT, för jag tänker inte sumpa någon tenta pga. att datorn inte kan se att man menar t.ex. luftstrupen om man skriver "Trakea" och den bara har "Trachea" inlagd (båda är rätt) och så ska jag se till att jag inte stavar fel på svårstavade ord.

Aja, vi höres!

Praktikplats

Nu har jag pratat med min handledare och vi har bestämt att jag ska vara på Stockholms katthem v.19-22 :)
Det ska bli roligt :P Jag ser fram emot det!


Stockholms katthem i Hägersten

Redan hemma...

Japp jag är redan hemma... Skulle egentligen haft föreläsningar hela dagen, men vår lärare var tvungen att gå för det hade hänt något med hennes son :(
Då missar vi alltså en och en halv föreläsning idag... Vilka hon kanske ville lägga in på måndag eller tisdag nästa vecka :/ Om hon lägger in det någon av de dagarna istället för hästhanteringen hoppas jag det är på tisdagen!!! Annars tyckte ju jag att hon kunde lägga in det när vi har resurstid nästa torsdag... För jag vill ju vara hemma på måndag & tisdag som planerat!

USCH!!!

Vad dumt det blev! Men jag får ju inte ta ut något i förskott, det kanske löser sig till det bättre ;) Hoppas jag... Vi får se senare hur det artar sig.

Nu ska jag plugga inför tentan.
Kram <3

Gårdagen - 17.00 - 03.10

Igår skulle jag, Anna & Louise mötas för att handla. Jag köpte godis, chips, läsk, mjölk och grön-curry-grytbas. Efter det var vi hem till mig. Jag lagade kyckling med grön curry och ris och efter det så åt vi snacks och bara pratade och umgicks (gosade med Theo, som var och låg i knät hos alla). Det var jättetrevligt och de gick inte förrän vid typ 03.10. Tiden går fort när man har roligt.

Massor med godis (av vilket typ hälften är kvar...)

Jag & gullekatten som ville vara med <3

Louise & Anna

Anna

Louise

Min lägenhet var äntligen lite befolkad ^^ Det tyckte både jag & Theo var trevligt ;)

Fast jag var uppe sent så gick jag inte upp så värst sent på morgonen sedan, då Levi ringde och väckte mig ;) Jag kan ju säga att jag inte sov så värst djupt ändå, så det gjorde inget.

Har sedan ätit frukost, det var en glad frukost ^^:



Har även tittat på Cesar Millan - "Mannen som talar med hundar" och suttit vid datan och fixat (bl.a. mailat Lotta om praktik) och pluggat lite skelett.

Ska nu återgå till pluggandet.
Bye!

25/9

Hade hästexteriör/klinisk undersökning häst idag och det var roligt :) Fick klappa och peta lite på häst igen, det är alltid kul ;)
Efter det stod jag ute och pratade med Louise & Anna ett tag, var sedan in till Louise och stannade där till halv fyra, då var det dags att gå hem och mata katten och tömma kattlådan. Anna följde med mig hem och åt och vi pratade om allt möjligt (och Theo ^^) och så fixade vi F&S-träningen :) Så nu är det bara att vänta på kortet ;)
Följde med henne till Coop på kvällskvisten för hon skulle handla mjölk & skor ^^ Hon fick låna min cykel när hon skulle hem, så det gick fort genom det mörka Skara, och nu sitter jag och klurar på Levis födelsedagspresent... Bäst att vara ute i god tid liksom! ;)

Imorgon kommer Anna & Louise över. Vi ska laga mat, äta gott & spela spel :) Mys!


Ja dags att återgå till klurandet!
Gonatt!

Middag & promenad

Lagade mig lite kyckling med pasta till middag :) Det var gott! Och jag hade som vanligt min lilla kompanjon parkerad i mitt knä när det var dags att äta det sedan... Så underbart söt <3 Hon satt dessutom och tittade på när jag lagade maten :) Sällskapssjuk misse är hon allt.



Efter maten blev det en promenad runt Skara. Det finns sjukt mycket fina hus här alltså!! Får se till att ta lite kort på några av mina favoriter och visa ;)

Nästa helg :p

Nu har jag bokat tågbiljett för mig och Theo nästa helg :) På fredag kl 17.47 tar vi bussen till Skövde så vi kan ta tåget till Stockholm :) Kommer fram 20.50 ;) Yay!! Långhelg (fre-tis) hemma :p Fira moster, umgås m. familj och Levi, hälsa på hästarna och brunch med Becca ska hinnas med!


Höstmörkret lägrar sig

Mecenatkort och "Desinfektion på arbetsplatsen"

Haha, idag har jag fått mitt mecenatkort och den upphetsande boken "Desinfektion på arbetsplatsen" - Är det bra att ha till skolan så är det! Mecenatkortet var i alla fall vitt och väldigt... glittrigt? Ja det kan man väl säga, och med Skara studentkårs logga på. Väldigt personligt jämfört med andra tråkiga csn-kort som man fått förut.




Mina "Skara-kort" - Mecenatkort, Passerkort till Undervisningshuset efter öppetid, Lånekort till Hernquist-biblioteket & lånekort för Skara Stiftsbibliotek.
(Tar upp mycket plats i plånboken!)

Sedan så är mitt konto rätt fullt för närvarande (fullt för mig ^^), eller från imorgon då studiebidraget rullar in ^^ Känns bra, tills alla räkningar kommer igen... Då försvinner de ju igen som i ett nafs. Fast fram tills jul är ju allt betalt/sponsrat (det enda som inte är betalt är elräkningen, för den har jag inte fått), och det är skönt! Snart kommer det ju dock ett lass böcker, och det går väl på 2000 kr ca... menmen, behövs de så behövs de. Har ändå pengar kvar, känns bra!!! Det är inget stort orosmoment just nu :)

Ska ta något att äta nu, men vi höres!

Jadu...

Var på "Hearing Hästen i Skaraborg" och det var ingen hit! Det var inte riktigt för oss kan jag sammanfatta det hela med :/ Så jag och Louise gick i pausen efter halva, eller vi hamnade utanför undervisningshuset tillsammans med Anna i typ 1 & ½ timma ^^ Vi pratade om allt möjligt. Både hon och Anna verkar sugna på att börja träna tillsammans ^^ Yay! Plus att Louise var lite intresserad av att gå och se Veronica Maggio på lördag på Olins :) Så det kanske händer något i Skara i helgen, woho!!

Japp, dags att anstränga de små grå igen ;)
Herrå!

Rastlös...

JAG ÄR RASTLÖS!!! Jag vill röra på mig!! Försökte inbilla mig att jag inte skulle börja träna förrän i januari (då nästa års första träningstermin börjar på Friskis & svettis)... men jag har nog ändrat mig. Är ju van att rida 2-4 gr i veckan och gymma 1-2 = MYCKET tid över nu! Känner att jag behöver komma ut ut lägenheten och röra på mig :) Ska prata med Anna och Louise, och någon annan kanske om jag möter någon, imorgon och se om de vill träna med mig ^^


Framsidan till vårt projekt i gymnasiet :P Bilden är tagen av Levi.
Det var en tidning om hälsa, kost & träning/motion.
Känner mig taggad att komma igång igen ^^ I alla fall med träningen :P (Och jag för ju faktiskt matdagbok) Men inte skriva tidning, inte just nu i alla fall ;)

Skolan :P

Idag hade vi hästhantering och ja... det var väl egentligen inget nytt. Hästar har jag ju hållt på med ett tag nu. Vi var så många hästtjejer i vår grupp så de hästovana räckte inte till alla ^^ så jag var med Anna och Sandra, som var hästvana, så vi hade inte så mycket nytt att prova på.

Direkt när vi kom tillbaka till skolan så gick jag och hämtade ut mina skyddsskor med stålhätta. Äntligen! Så nu har jag dem i alla fall ^^ Och när jag kom hem så dammsög jag, åt lunch och tog ett bad. Och nu sitter jag här, fast det är väl dags att plugga lite igen kan jag tänka mig ;)

Idag fyller min moster jämnt förresten ;) GRATTIS!!! Hon kommer till Jakan helgen vecka 40, då ska vi gå på Buddy Holly för att fira ;) Yay!!!

Yes, men nu måste jag gå. Byebye!

Snygg liten bil ^^

Hittade förresten en snygg liten bil, ser den på vägen till skolan på morgonen :) Helfrän :P Fast det är en Fiat ;)


Förresten... namn?

Jag undrar om jag ska döpa Theo till Theodora Elleonora Isabelle... Hmm, får tänka på det.
Selma
heter ju faktiskt Selma Fia Aurora Isabelle och Sture hette Sture Måns Gustav Pelle, och då måste ju Theo också få fler namn än ett ;)

Plugg inför tenta

Japp idag var det bara halvdag i skolan, hundhantering(& katthantering) stod det på schemat ;) Först genomgång/teori och sedan lite praktik. Vi fick träna på Ulrikas hund Anakin och Marias hund Pepsi. Jättegulliga båda två ^^ Vi fick lära oss att sätta på tourniquete och munkorg och träna på att lägga och hålla patient :) Det gick bra ;) Får väl träna på lilla Theo sedan... Fast hon är ju så fruktansvärt liten, så vi får ju se hur det går ^^
Var snabbt till Blå stjärnan också och frågade om kastrering och id-märkning, och de vill göra båda ingreppen samtidigt, som tidigast vid 7 månader på honkatter... Så det blir som tidigast 4:e Januari alltså :) Då kanske jag kan fixa det när jag är hemma över jullovet ;) Menmen, det är ju ett tag kvar!

Efter det var jag tillbaka till skolan en snabbis och fixade lånekort på skolbiblioteket och passerkort till skolan (så man kan gå dit efter stängning). Såklart blev det schabbel med mitt passerkort :/ Det finns visst en Anna Jönsson till (som går i EoD) och våra kort hade blivit ombytta på något sätt. Det som det stod en lapp på med Anna Jönsson EoD var mitt och koden på det tillhörde henne då också. Det ska dock vara löst nu, men vi får se ;) Det lär ju märkas ^^

Sedan har jag handlat lite mat och Pluggat, pluggat, pluggat (har ju tenta nästa fredag) ^^ Än så länge är jag lugn, men vi får se nästa vecka.



Nu är det snart dags att äta och sedan ska jag återgå till boken ;) och Theo <3

Ciao!

Äntligen!

Äntligen så har jag hittat bevis på vad mina lilla Missa är!! Japp, det är en tjej! Små, små bröstvårtor hade hon, inte konstigt att det var svårt att hitta, så mycket fjunig päls som min lilla skepparkatt/norska skogskatt(?)/något-från-sin-okända-pappa har på magen!!
Visste ni förresten att skepparkatten inte är en egen ras utan en maine coon med extra tår (polydactyl)? Nu har ju inte min misse några extra tår (bara anlag för det) så hon är väl maine coon/norsk skogskatt(?)/något-från-sin-okända-pappa. Hmm.. knepigt värre blev det ;) Fin är hon i alla fall och hennes temperament och beteende stämmer in på en maine coon, då de är "som små hundar" och gärna vill vara med hela tiden och vara nära sin familj. Min lilla flicka på pricken!! Hon vill ju t.o.m. vara med och laga mat och diska, fast jag sagt att hon inte får vara på diskbänken! Och så vill hon ju gärna vara med och äta från min tallrik, tror fasiken att hon skulle äta allt bara hon såg mig äta det! Matvrak och tjyv säger jag bara ;) En gullig tjyv!! <3 (Just nu sover tjyven djupt, liggandes i en konstig vinkel i mitt knä)

Och på tal om att min kisse vill vara med över allt:


När jag borstar tänderna är hon där ;)

Aja :) Nog pratat om min lilla vän ett tag (fast jag skulle gärna prata hela dagen om henne, som vissa redan påpekat ;)... ) Igår var jag till Beijer Bygg och fick en gratis fogsvans ^^ Gratis är gott (eller i det här fallet bra). Den är ju alltid bra till något, kanske inte för stunden, men man vet ju aldrig när jag behöver en såg liksom ;)



Måste bara visa (Levi) min frukost idag :P

Visst ser den glad ut? ^^ Haha

Försökte dessutom ringa Blå stjärnans djursjukhus idag så jag kan i alla fall höra mig för om id-märkning och kastrering. (De flesta djursjukhus vill ju inte kastrera innan 6-månaders ålder och id-märkning vet jag inte om de har någon åldersgräns på. Jag vill göra det så jag kan försäkra med alla uppgifter, som id-nummer t.ex.) De svarade inte :/ och de skulle ha öppet, med telefonväxeln och allt, mellan kl 9 och 19 idag... cyklade t.o.m. dit och det var väldigt svart i receptionen. Aja, får väl försöka på en vardag istället. Vill ju se till att min lilla får det bra, och så aktiv som den här är kan det ju lätt hända att hon ramlar eller något, och gör sig illa.
Resten av dagen har jag pluggat, tittat på filmen "Flicka" (amerikansk film) och tittat lite på tv.

Aja, snart är det "Top model", missade förra helgen :( men då hade jag ju roligt hemma istället ;) menmen, idag ska jag se det. Så det blir att bänka sig i soffan med Theo-snuttan min.

Bye

P.s. Saknar Semlan-pluttan min

(Hoppas du gillar Theo bättre snart vännen, så vi kan komma hem utan bråk)



Godmorgon!

Idag (som knappt har börjat) började med uppgång klockan 9 (kunde inte sova längre), sedan tog jag ett bad :) Och det gjorde Theo med. Först satt hon på min mage medan badkaret fylldes, och märkte inte när baken och benen blev blöta. Sedan var hon upp en stund och lekte med tvättsvampen och efter det lyfte jag i henne och det var ingen större fara, satt rätt still, men ville upp efter en stund. Dock ingen panikattack som Selma får innan hon kommit ner t.o.m.
Nu har dock bustrollet upptäckt både min gröt, navelsmycke och halsband, så jag får nog ta och sluta nu, innan jag blir både utan mat och mål för lekattacker...

Ha en bra dag!!

Havregrynsgröt med mjölk och sylt...

...Är vad min frukost består av. Tror du Theo tycker bäst om sin frukost eller min?

Knaskatten vill ha min frukost. Hon har inte fattat att katterna inte har något amylas alls och således inte kan bryta ner kolhydrater, och envis som synden är hon också!!

Suck!

Kvällsfika/Middag

Se Levi, jag kan! Fast jag tycker ändå dina är bäst ;)


Idag

I skolan så dissekerade vi kanin idag :) Det var intressant ;) men det var ju inte det trevligaste såklart. Det luktade inte gott, men det luktade heller inte alldeles för illa, fast de avlivades i måndags... Det gick bra, men allt är ju väldigt litet, så ibland var det svårt att se.

Var ute en liten tur med Theo i selen också... Det blir nog ingen semi-utekatt av den här katten heller... Hon beter sig inte riktigt så panikslaget som Selma, men hon är inte lugn i alla fall. Så det blev ingen lång tur idag heller.

Resten av tiden så har jag pluggat, ringt katthemmet i Åkeshov (som skulle återkomma), mailat katthem & hunddagis och pratat en stund med pappa & Levi + hunnit slappa lite vid datan ;) Som ni märker nu :P antar jag.

Aja, ska gå & äta lite.

Ses!

Hermafrodit?

Ja undra kan man ju... Jag vet inte vad jag ska tro att min misse är! Hon/Han/Den/Det.. Äh!! Theo, helt enkelt, har varken tydliga bröstvårtor eller testiklar... Är Theoplutten sent utvecklad eller?

Missen är ju över 15 veckor!! Då ska man väl märka!? Visst, liten är den, men något ska det väl finnas där ändå?? Kan ju vara Kryptorkid, men nää... eller?

Hmmm... Får väl pilla och leta lite till (Låter fel jag vet). Menmen, någon gång lär det väl visa sig. Tycker dock den beter sig som en hon, men om folk kunde tro att Sture var en hon i 1-2 år så kan väl jag ta miste på den här plutten också.

Hare!

Hejsvejs!

Idag har vi haft vårat första PBL-fall i skolan :) Det gick faktiskt bra, och jag har snart svarat på våra frågeställningar så jag känner mig duktig :P

Har också varit duktig och handlat, tvättat, renbäddat och lagat pasta och köttfärssås (m. vita bönor & champinjoner i) + att jag avmaskat Theo färdigt också :) Busybusy!!


Min mat idag ^^

Levi och Theo gjorde min dag idag <3 Theo har bara varit allmänt gullig (som alltid) och Levi skickade världens gulligaste, gosigaste och snällaste sms <3 Så all kärlek till dem! (och mamma & pappa & Johan & Selma också)


Så här mysigt hade Theo det när jag kom upp från tvättstugan

Sedan så ringde mamma också så det gjorde dagen ännu bättre <3

Nu ska jag byta till pyjamasen och skriva det sista på mitt PBL-fall så jag kan ha min tv-date med Levi :) True blood blir det som annars på onsdagar ;)
Gonatt! Dröm sött!

Gullemissen

Min Gullemisse är en sömntuta

Och en bra pluggkompis ;)


Theo <3

Hon är så sööööööt!!!

Hon låg och gosade upp sig mot mig hela natten! Och idag på dagen då jag suttit vid datorn så har hon sovit i mitt knä :) Gulle!! Just nu, i skrivande stund, ligger hon också och sover i mitt knä ;) Än riktigt knäkatt :P

Mitt lilla sockergull! <3

Aja, tillbaka till pluggandet och gosandet!
Ciao

Min helg

Begav mig hemåt i Fredags eftermiddag. Satt 5 & ½ timma på den, men det var helt ok faktiskt.



Hämtade lilla Theo igår och det är en liten ängel! Min Selma var dock ingen ängel mot henne... Kan dock bero på att det nog är Theodora och ingen Theodor... Hmm, det var synd (inte för mig, mig gör det inget, värre för Selma :/ ) Hon är i alla fall supergosig och busig ^^ Hon ligger som en trasdocka och myser i famnen :P





Just nu är Theo-vännen ute på upptäcksfärd i lägenheten,
Bäst jag kollar vad hon gör ^^
Gonatt!!

Jag drar Hemåt!!

Just nu sitter jag och tittar på katthem inför praktiken v.19-22. Det ska bli kul, och det borde ju inte vara något problem att få vara där. De vill väl alltid ha hjälp?

.........

Om ett tag (kl 15.45) så tar jag bussen från Skara för att åka hem över helgen :) Ska hämta Theo hos Frank och förhoppningsvis hitta en sista-minuten-biljett för tåget tillbaka till Skara, annars får jag inte med mig Theo :( (Han får inte åka på bussen.) Annars får han stanna hemma hos mamma ett tag... Hoppashoppashoppas jag kan åka tåg tillbaka!! Vill ha sällskap!

Aja, ska snart fixa det sista så jag kan gå till buss-stationen. Ska sitta och plugga på bussen, det tar ju 5 timmar och 10 min att åka liksom :/ Hmmm, inte så skojigt, men priset för buss är mycket bättre än SJ:s cp-priser!

Shoppingrunda för Theos skull :)

Idag har jag varit runt efter skolan och handlat för att min misse ska ha grejer när han kommer hit.
Jag köpte:
  • Mat- & vattenkopp
  • Kattlåda, kattsand & Kattsandsspade
  • Transportbur
  • Lite leksaker
  • Katt-träd, 3 våningar


Oroa er inte, jag ska såklart köpa mat också! Haha. Jag väntar bara med det för att se vad han har ätit innan, eftersom det är bra om de äter samma mat som de gjorde i sitt förra hem,i minst 1 månad.

Ska plugga vidare nu.
Ciao!

Idag

Idag såg min middag ut så här:



Enkelt & gott = mycket bra!!!

Har varit i skolan (såklart) och sedan begav jag mig på shoppingrunda ^^ För jag ska hämta THEO i helgen!!!!

Men jag måste ut igen :( Hittade ingen kattlåda på ÖoB och då hade jag redan massor att släpa på (det är svårt att handla stora grejer med enbart cykel) så då var jag tvungen att cykla hem med allt så nu måste jag ut igen och bort till Jula :) För han måste ju ha en kattlåda!!

Har i alla fall bokat bussbiljett hem imorgon 15.45 - 20.55... Får väl ta med skolböckerna och plugga ;)

Aja, nu ska jag ta och sätta mig på cykeln igen.

Byebye


Min middag idag ^^

Mycket enkelt och gott :)


Frågor och svar

Idag fick jag svar på ännu en fråga som varit uppe för diskussion mellan bl.a. mig och Becca! Varför hästar inte kan spy (Eller de kan men det är Väääääääldigt svårt för dem så de gör det inte). Det är för att Cardian, övre magmunnen, som är en ringmuskel är så väldigt stark att den inte släpper upp något igen när det väl kommit ner i matsäcken... Så enkelt var det, och helt beroende på anatomin ;)

Rörmokare och avlopp

Borde fasiken bli rörmokare! Tror jag äntligen löst mitt badrumsproblem, men det har jag ju sagt förut... Monterade i alla fall ner hela jäkla röret för tvättmaskinen, inte konstigt att det lätt blir problem med rör, det var ju hur många delar som helst!!!

Menmen, får se imorrn om det är löst eller inte... Det lär ju märkas. Annars känner jag mig duktig :D
Kanske ska ta efter pappa, eller? Det var ju någon förut som frågade om jag skulle gå i pappas fotspår förut när jag praoade hos honom. Fastighetsskötare verkar ju ganska kul, när man är med pappa i alla fall ^^ Nee men Djursjukskötare ska jag bli ;)

Aja, Nightynight :P

Skolan min ^^

Skolan är helt enkelt väldigt kul just nu :P Det är roligt att få läsa om saker som man verkligen tycker är intressant och som man kan ha nytta av både på jobbet sedan och hemma (om man har djur då). Jag fick t.ex. lära mig en sak idag som både jag och andra funtat på och som vi diskuterat.

Vet ni varför hästar inte kan andas genom munnen?
Jag vet! Jag vet! Jag vet! ^^

Det finns något som kallas mjuka gommen och som sitter (Hur ska man förklara det här??? :S) mellan luftvägarna från näsan och munhålans väg ner till luftstrupen och matstrupen. På andra djur som hundar och katter (som kan andas med munnen) går inte den mjuka gommen ända fram utan låter luft passera även från munnen, men på hästar så är den mjuka gommen i vägen!! Så... då vet du det ;) Och jag och Becca som diskuterade detta (bl.a.) bara för någon vecka sedan... Mycket matnyttig linje det här alltså :)
Ska kolla igenom lite papper nu och göra något kul i min ensamhet ;D
Byebye

Kyckling i Curry med ris & Broccoli

Min middag idag



Blev lite imponerad själv... Jag som trodde jag skulle få överleva på typ nudlar för att jag inte är någon speciellt bra koka, men jag har lyckats riktigt bra den här veckan ;) Tråkigt att äta själv bara... får väl se till att vänja mig, för det kommer bli mycket sådant, ensamt alltså...

Tvättid mellan 9 & 14

Tvättade i morse/förmiddags.. Blev färdig vid tolv, så det var ju skönt ^^ Och det är mycket tvätt fast man är ensam :/ En hel IKEA-kasse på ca 10 dagar... De du! ;) Haha

Skönt att ha det gjort i alla fall.



Har faktiskt hunnit städa också (igen), ifall ni är intresserade ;)
Haha

Medeltidsdagarna i Skara & en promis

Var och kollade vad medeltidsdagarna hade att erbjuda :) Det var inte så stort, men mysigt och mycket för barnen att pyssla med. Några bilder för att visa hur det såg ut:

Bilder för pappa


Bilder för mamma



Blandat från marknaden



Jag var ganska nöjd med mitt hår idag ^^



Hmmm... Inte så mycket mer att säga för tillfället ^^ Sååå..
Byebye!!

Risgrynsgröt ^^

Mums!! Idag kokade jag risgrynsgröt till frukost ^^ Känner mig lite duktig faktiskt :P Levi, du missade din flickvän in action vid spisen idag alltså ^^ och igår med för den delen ;)


Ensam fredagsmiddag...

Bland de första gångerna (om inte första) som jag åt middag själv på en fredag... Suck... Det är väl bara att vänja sig. Vill man jobba med det man vill, så får man lida pin!!


Just nu...

Idag har jag ingen föreläsning/övning på eftermiddagen (hade bara en föreläsning mellan 8 och typ 9 imorse) och insparken är ju som sagt över, så det är bara att hitta på något fram tills kl 18.00 då det är Grisfesten ^^
Har suttit vid datan och fixat med skolgrejer på förmiddagen, mycket att komma in i :) Kanske ska cykla till biblioteket och kolla efter en bok som jag behöver ett citat ur... Hmmm... får se ;) Något ska jag väl hitta på i alla fall. Har hunnit äta lunch också, fiskpinnar och potatismos. Gott :P

Byebye

Inspark ^^

Insparken är över nu :) Det har varit både roligt och jobbigt ;) Det har varit skoj, men man fick ont i benen av allt hoppande på ett ben på ICA medan vi sjöng "Helan går" och var fastbundna i varandra... HAHA!! :P

Imorgon är det dock sittning. Då får vi reda på vilket lag som vann insparken. GO MELLANTÅRNA!!!! ^^

Pratar med Levi och ska snart titta på true blood ;) så... C ya!
Puss

RSS 2.0