Risbäck imorgon

Imorgon bär det av till Risbäck, det blev framflyttat en dag för att pappa helt plötsligt ändrade sig... Jag hade ju tänkt möta Becca för brunch imorrn, men vi får se hur det blir med den. Kanske inte hinner då pappa ville åka vid ett.

Det gick i alla fall lätt att packa och jag fick plats med mycket i min lilla väska :)


  • 8 par trosor
  • 2 behåar
  • 2 par vanliga strumpor
  • 1 par låga strumpor
  • 2 par jeans
  • 2 par shorts
  • 1 kjol
  • 2 t-shirtar
  • 2 skjortor
  • 2 tjocktröjor
  • 1 långärmad, tunn tröja
  • 2 korta linnen
  • 2 långa linnen
  • 1 skjortklänning
  • 1 klänning
  • 1 bolero
Tror det var allt, men det var mycket för en så liten och nätt väska :) Ett riktigt kap, 99 kr på Dollar Store i Sveg ;)
Har såklart med mig en handväska med annat som mp3, kamera, dagbok, kalender, plånbok etc, men den var inte stor den heller ;)

Får se om jag orkar sätta mig något alls vid datorn i Norrland... Den är superseg, för vi har bara modem där.
Annars, Ha det så bra!


Sommarhagen - Hästarnas semesterparadis

Saknade Pluppen så mycket idag att Levi och jag tog en tur till sommarhagen för att hälsa på honom ^^
Han mådde utmärkt och åt och var glad :)



Comedy och hans lekträd (Ni ser det "gula"? Där har knashästen skalat av trädet sin bark...)



Gulle är nyfiken på om jag hade mer godis ^^



Gud vad nöjd man är när man har mycket gräs...



...och kompisar som Mickel



Sedan så sa vi hejdå för den här gången <3

Älskar min lilla Comedy-häst <3
Hade gärna haft honom för mig själv =)

Comedy

Saknar den lilla orangea hästen!! :( Min söta, klumpiga lilla vän... Som alltid försöker och gör sitt bästa <3 Jag kommer ju inte att rida kvar på Säby till hösten med tanke på att jag måste flytta, så jag kommer sakna honom massor, massor och åter massor   :'(  Kommer sakna att rida, kommer sakna att rykta, kommer sakna att krama och pussa på honom!! <3

Hoppas han inte blir helt förstörd medan jag är borta... Han är den jag ridit mest utav alla, någonsin!
Kommer sakna min Gulle massor, för han kan ju inte precis hälsa på eller ringa som de flesta andra...

Du kommer alltid finnas i mitt hjärta älskling och jag kommer ju tillbaka på heltid till Jakobsberg om 3 år och då kommer jag tillbaka till dig sötnos <3 (Kommer såklart hälsa på dig när jag kommer hem på helger och lov)




Vi två 21/5 efter en dressyrtävling <3



En glad & nyfiken (godissugen) Comedy i hagen ^^



Fina tävlingsknoppar. Hans färg är gudomligt fin <3



Gulle och jag



Comedy
2003
e: Orchis Fragans u:Corina

Bästa hästen <3
Nu & för alltid!
Kommer sakna våra fredagar älsklingen min!

Igår (22/7)

Igår var en sådan där tråkig, men nödvändig, dag. Var ner på Swedbank och skaffade studenterbjudandet istället för ungdomserbjudandet, så jag hoppas att det blir bättre så :) Då får jag ett större utbud och kan göra mer över datorn och så fick jag mastercard... fast jag inte vill ha det, men det behöver ju som sagt inte användas ;)
Var efter det till IKEA med mamma och köpte äntligen lite hyllor till mitt rum på landet. Jag har för mycket böcker så min vanliga hylla räcker inte till. Älskar mina böcker och nu kan jag äntligen fylla ut resten av rummet med dem.

Pappa ringde på en lägenhet igår också, en tvåa ^^ Ska få se bilder idag och hoppas på att det är en catch och att dem som äger den nu kan flytta ut innan 31/8, för annars måste vi leta vidare :/ Lägenhetsägarna i Skara är fett jobbiga...

Såg även Beowulf på tv igår ^^ Den var bra, har velat se den länge och den var fett bra animerad :P faktiskt! En del av karaktärerna ser väldigt äkta ut och de är gjorda för att likna personerna som gör deras röster. T.ex. så gjorde Angelina Jolie rösten till Grendels mor och man såg direkt att det var hon :D

Hade för övrigt jätteont i magen igår :( Tjejproblem... Hade så ont så det kändes som om jag skulle dö...

Idag då'rå... Tja... Det är sämre väder än igår, så vi får se vad som hittas på.
Hörs senare!

Tråkigt :(

Idag har jag lite tråkigt... gick upp tidigt för att Levi skulle gymma innan gymmet stängde klockan elva. Så vi gick upp 8.30, efter att ha varit uppe till 1 (eller jag somnade nog långt senare, låg och tänkte på allt möjligt jobbigt =/ ). Tills klockan 1 där så höll jag på att rensa ut en massa gamla smycken. Gud vad mycket skräp man har samlat på sig! Hade ju kvar grejer sedan typ förskolan... Tänkte att mina kusiner kunde få alla mina barnhalsband och plasthalsband att leka med.

Aja, ska göra något nu :)

Fina bilder

Är hos Levi och snor lite fina bilder som han tagit och redigerat ^^ Förstår inte hur man kan vara så duktig!!
Klicka på miniatyrerna nedan och enjoy!

Källhällsbadet förra veckan då vi kvällsbadade :)


Jag samma kväll.


Mitt hår börjar äntligen bli lite långt ^^


En fin panoramabild - Kallhällsbadet


Great, huh?

Långa & Fina naglar

Idag rök dem alla, mina naglar alltså. De höll väldigt länge, men det räcker med att en sabbas så måste alla tas ner... Så nu är jag nere på noll igen :( Fingrarna ser så otroligt korta ut utan långa naglar... i alla fall mina, även annars, korta fingrar.

USCH!!

Poliskontroll, tur att man har körkort ;)

Juste, glömde säga att jag igår blev stoppad av polisen för första gången. Det var bara en rutinkontroll, koll av körkort och nykterhet, så det var inget farligt. Det var dock väldigt svårt att blåsa i den där blåsmojängen... Jag hade typ precis slut på luft när det klickade till, som tur var. Polistjejen var trevlig också :)

43 månader med älsklingen min <3

Japp, så lång tid har vi faktiskt varit ihop ^^ Känns som om en tid innan vi blev ihop inte existerat (vet att det låter smörigt, men det känns så ibland). Levi är både min pojkvän och min bästa vän, vi kan prata om allt, annars hade vi inte kunnat vara ihop än idag. För sådant är väldigt viktigt för mig.
För att "fira" var vi till La Gondola i Viksjö (efter en hel dags solande och badande på beachen i Kallhäll). Har aldrig varit där förut och blev positivt överraskad faktiskt. Det var mycket gott och inte så särskilt dyrt. Helt överkomligt. Efter det blev det glass till efterrätt i Stäketmarinan. Gott ^^
Kvällen avslutades med ett parti TP, som inte hann avslutas innan Levi sprang till bussen och jag satte mig här för att fixa innan jag ska krypa till kojs.



Imorgon är det lägenhetsletardags och romresan till Skara startar tidigt har Chaufför/Rallykalle Jönsson (a.k.a min far) meddelat. Det är både läskigt och roligt på samma gång. Tänk att man måste bli vuxen någon gång också...


En läsdag helt enkelt

Ja, det var precis var det var idag. Inte mycket har gjorts, men läst det har jag. Så nu är nästan 4:e boken i serien om klanen Otori slut. "Vid hägerns skarpa skri" är innan dagens slut utläst och då kan jag börja på den sista delen i serien, "Och himlens vida väv".

En kvällspromenad med Levi hanns med och jag var även med pappa till Stäket på bilträff en timma på kvällskvisten. Så något har man visst gjort idag i alla fall, när man tänker efter.


Mätt och belåten

När man har en pojkvän som är bra i köket är man väldigt ofta proppmätt har jag märkt...
Tur att jag inte är lika bra då, annars skulle jag se ut som en köttbulle ^^

Gympa & dagens humör :(

Nu är det snart dags för utegympa igen ^^ Kan behövas... Jag är inte på världens bästa humör idag. Känner mig smått försmådd, tyvärr inget ovanligt :S På ett sätt ska det bli skönt att flytta och börja om på nytt... på några andra sätt ska det inte bli så kul.

En nystart känns som något jag skulle behöva på vissa plan, så jag slapp all skit som bara byggs på!

Loppisfynd ^^

Var på loppis/second hand idag i jakt på Kitty-böcker. Hittade tyvärr inga, men gick inte hem tomhänt för det ;)

Jag köpte:






4 gamla hästböcker i en serie som jag samlar på








en hjärt-ljusstake








två små, blårandiga krukor

SMILE



Le och var glad ^^ Varje dag


Görväln at sunset

Sommaren är bra härlig och här kommer några fina bilder bara för att bevisa det ytterligare.

Solnedgång vid Görvälns slott

Solnedgång vid Görvälns slott



Jag & Levi <3



Jag på båtbryggan



Badkrukan Levi tar mod till sig och hoppar i ;)


Måndag igen...

Ännu en vecka har passerat... Sommarlovet blir allt kortare och kortare, tyvärr.
Eftersom det är måndag igen betyder det utegympa med Friskis & Svettis. Roligt ^^ men inte så väldigt utmattande precis, lite lagom hålligång såhär på sommaren.



Efter det hade jag tänkt bada med Levi och några andra, men vi får se hur det blir med det... Vet inte hur taggad jag är på det längre...
...Blir så besviken på folk ibland...


Orgamsboken av Katerina Janouch...

...Var en bok som jag köpte igår och läste ut igår. Jag köpte den på Pocketshop i väntan på tåget hem från stan. Intressant läsning, tänkvärd fakta och roliga tips. 69 kr, helt klart rolig läsning för den pengen, får se om det är något som fungerar i verkligheten bara, Haha. Mycket lättläst & läsvärd i alla fall.




En dag på stan & Brüno

Var till La ciudad igår med Leviponken och strosade i affärer. Hade tänkt köpa mig ett till par Converse, men hittade inga lockande... Tyvärr. Hittade inget annat som lockade heller så vi gick och åt i Kungshallarna och gick sedan på bio och såg Brüno, med Sacha Baron Cohen. Han är Slightly weird, men det är väl det som gör honom rolig också antar jag.
Det var faktiskt en svensk med i filmen!! Som birollsinnehavare, typ second lead, Gustaf Hammarsten. Det är coolt!


Efter det begav vi oss hemåt Jakan igen, stannade bara på Coop och köpte fika innan vi landade i soffan på mitt rum och slog på fyran för att kolla på Ondskan. Jag hade inte sett den förut, men den var riktigt bra. Dock läbbig, förstår inte hur någon kan ta så mycket stryk!! Efter det var det läsning och nighty-nighty.





10:e Juli innebar förändring

Den 10:e Juli var en ganska bra dag, något läskig men ändock bra eftersom det oundvikliga äntligen inträffade..
Jag kom in på Djursjuksköterskelinjen i Skara!!

Nog trodde, nästan visste, jag att jag skulle komma in, men man kan ju aldrig vara säker och hybris ska man aldrig få, därför ville jag inte jinxa det och på allvar, helt och fullt tro, att jag skulle komma in. Man kan som sagt aldrig vara helt säker på något...
Så några samtal till resten av familjen blev det och sedan satte lägenhetsletningen igång på allvar den här gången, för nu måste jag ju ha en ^^
Pappa har redan ringt på två och jag har mailat om tre andra, och nästa lördag blir det roadtrip till Skara! Yay!!

Nog talat om det, resten av dagen flöt på riktigt bra och eftersom det var sol på kvällen så cyklade jag och min favorit till Görväln. Tradition eller något sådant på våra sommarlov...
Vi fotade lite, han med sin värsting och jag med min nya lilla Fuji, inte lika avancerad som hans men den duger åt mig. Den här första bilden är ifrån Griftegården och är tagen vid den lilla rännan/dammen som de har som vatteninstallation där.

Sommarkänslan infinner sig på fullt allvar när man ser vyer som denna nedan. Jakobsberg på sommaren är vackert... Vad än ni andra tycker, så tycker faktiskt jag det.



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0