Ledig långhelg

Nu har jag haft min långhelg, som var för förra helgens jobb och det har varit skönt!
 
Jag har tränat en hel del. Det pågår ju ändå en stegtävling ;) Jag har gått på promenader, cyklat, gått på cirkelfys, klättrat, spelat badminton, ridit och gymmat. Jag har även strosat runt Stockholm i lördags med Levi och ätit god middag på Pong och gudomlig glass på StikkiNikkis innan det var dags för bio. Vi såg Iron Man 3 som var jättebra ;)
 
 
Jag har även läst ut Julia Quinns senaste The Bridgertons: Happily Ever After och Quinn var bara bäst som alltid!
 
 
Jag läste förresten ut en annan grym bok förut i veckan. Miss Peregrine's Home for Peculiar Children. Absolut en bok att rekommendera ;)
 
 
Nu ska jag snart gå och lägga mig, för imorgon är det dags för jobb igen ;) Jag jobbar även 1/5 och har ledigt 6/5 istället.
 

Stegtävling

Igår drog stegtävlingen på jobbet igång och jag är taggad ^^
Igår cyklade jag fram och tillbaka till jobbet, men idag regnade det så :( Så då fick det bli promenad fram och tillbaka till tåget istället idag. Så är det när man inte har stänkskärmar på cykeln, inte har så bra regnkläder och inte har lust att bli sjuk...
Fick ihop lite över 20 000 steg igår på min cykling och mitt gående (jobbade kväll i receptionen) och idag ska jag på intervallflex för att väga upp att jag måste sitta still i telefonen på jobbet hela dagen...
 
Är inne på min tionde jobbdag också, så det börjar bli lite segt. Men då är det bara idag och 2 dagar till kvar innan jag är ledig i fyra dagar! Wihoo!

Fin present

Levi var till södra delarna av landet i veckan och för att komma dit så flög han till Köpenhamn. På Arlanda passade han på att shoppa en present till mig ^^
Tack älskling!
 
Fina var de och bra satt de!
 

5 dagar av 12

Nu har jag jobbat en vanlig jobbvecka på 5 dagar, men just nu är det ingen vanlig jobbvecka för mig. Jag hoppade ju in extra i söndags och så ska jag jobba den här helgen. Så min jobbvecka är 12 dagar denna gång -.-
Får hoppas på en lugn helg och att fler i personalen är friska nästa vecka, annars kan det bli tungt!
 
Nu ska jag snart ta och pallra mig hemåt!

Stegtävling

På måndag drar stegtävlingen på jobbet igång och jag är PEPP! Mitt lag, Fido, ska fasiken vinna det här om jag så ska behöva gå alla stegen själv ;) Haha! Vi har i alla fall som uppdrag att gå Franska Rivieran ;)
 
Jag ska lägga upp en gameplan och så ska jag hålla mig till den ;) Jag satsar på att vara bäst och i bästa laget! Då borde det ju gå som minst bra i alla fall ^^ Jag funderar på att cykla till jobbet bland annat... Det ger ju lite extra motion jämfört med den vanliga promenaden fram och tillbaka till tåget. Det tål att kluras på det här med min gameplan, men jag ska nog komma på något! Man måste ju kunna dra nytta utav att vara "grön" och alltså gilla ordning, reda, planering och vara envis ^^
 
Målgång är 20/5, dagen innan min födelsedag ;) Då ska jag minsann ha gjort mitt yttersta! Man får hoppas att jag är lika grym som min mamma var när hon hade stegtävling på jobbet :)

Länge sedan

Nu var det länge sedan jag skrev här, men det hinns inte med ibland helt enkelt. Det händer inte så jättemycket speciellt för tillfället. Jag jobbar mycket. Har jobbat extra förra helgen och jobbar extra den här helgen samt att jag ska jobba 12 dagar i sträck med dagen idag som start på det maratonet.
 
Jag var som sagt till Risbäck på semester med mamma och pappa i slutet på Mars och det var mysigt. Bra före, mycket bra väder och en hel del lugn och ro. Hann läsa en del böcker medan jag var där.
 
I fredags var jag till Börjes, ridbutiken ni vet, men blev lite besviken. De hade inte så mycket :( Där mötte jag även upp Becca, vi handlade lite och sedan så åkte vi hem till henne och åt middag, åt lite gott och pratade. Mysigt ;)
 
Igår träffade jag Anna i Täby C och shoppade loss lite. Jag köpte tre tröjor, en klocka i halskedja, ett par örhängen och smink, hör och häpna! Även om jag inte använder det ofta eller har särskilt mycket så kanske det man har i alla fall ska vara fräscht ;) Vi åt även yoghurtglass och pratade en massa.
 
Efter att jag träffat Anna mötte jag upp Levi i stan och så gick vi på Moderna Museet. Vi fick komma in gratis då Levi ställt ut där 2007 och vi träffade på hans handledare. När vi strosat runt där ett tag gick vi till Gamla stan och åt på Grill Ruby. Där åt vi Chiligryta med nachos och en av de godaste hamburgarna jag ätit! Kanske till och med tvåa efter Levis egengjorda ;) Sedan var vi på jakt efter en bio men det gick ingen bra vid rätt tid, så då åkte vi hem. På kvällen fick jag sms av min chef som undrade om jag kunde hoppa in idag och jobba, så därför jobbar jag idag.
 
Ikväll, efter jobbet, blir det ridning som vanligt och jag hoppas på att solen håller sig framme så det blir en solig kväll i stallet :)

Månadens - Mars 2013

Månadens Film: Captain America, The Incredible Hulk, The Social Network

Månadens Biofilm: -
Månadens spel: Sudoku
Månadens Tv-program: Grey's Anatomy

 

Månadens Låt: -

Månadens Album: -

Månadens artist/grupp: -
Månadens hemsida: Facebook
Månadens blogg: -


Månadens Bok: Vad gör alla superokända människor hela dagarna, När börjar det riktiga livet, För evigt, En shopaholic får en syster, En shopaholic i väntans tider, En mini-shopaholic i mammas fotspår, The Lady Most Likely, The Lady Most Willing, The Further Observations of Lady Whistledown, Lady Whistledown Strikes Back, Where's My Hero?

Månadens pryl: Mina böcker

Månadens mest använda pryl: Mobilen
Månadens Djur: Theo, Tristan & Selma
Månadens Häst: Laurus

Månadens Vän: -

Månadens godaste mat: Middagen på Idet
Månadens godaste gottis: Plockgodis
Månadens läsk: Trocadero
Månadens plagg: Täckbyxorna

Månadens skor: Skoterskorna

Månadens färg: Vitt
Månadens väder: Snö och solsken

Månadens födelsedagsbarn: Selma

Månadens värsta: Mörkret

Månadens Bästa: Att det börjar bli ljusare, påsksemester i Risbäck, mycket läsning


RSS 2.0