Skoj...

Att det ska ta enda tills en vecka innan tentan för läraren vår att förstå att vi inte fått typ någon information alls som gör oss särskilt klokare vad gäller tentan och inlämningsuppgiften.

Idag har hon äntligen lagt upp lite information om hur tentan ska vara utformad, vilka tekniker som ska ingå och vad hon ska fråga om när det gäller dem.

VAR DET SÅ JÄKLA SVÅRT!?
Gud...

Dessutom har de mage att hela tiden vara så dryga... Gissa vad Barbro gjorde igår. Hon utryckte sig som följer: "Ni kan ju tänka på, när ni är mitt uppe i tentastressen, att ni går på en av Sveriges mest eftertraktade linjer och den enda i sitt slag i Sverige"

...

Skulle det göra oss mindre stressade? Trösta oss? Göra oss stolta? Pika oss? Eller vad?

Det kändes mer som när vår veterinärlärare Anna H-E uttryckte sitt missnöje över oss förra året när det gått dåligt för många på hennes del utav en tenta. Då uttryckte hon så fint att för varje person som satt inne i klassrummet så var det ca 30 personer som inte kommit in, och att de kanske var villiga att kämpa... Samt att vi hade mycket sämre resultat än tidigare år...

Yay, va bra de är på att peppa oss...
Jag vet inte riktigt hur de tänker, om de har blivit sporrade så och tror att det funkar eller om de helt enkelt inte kan ta kritik... De får ju klanka ner på oss och säga till när vi har fel, det är ju en del av deras jobb, men vi får inte påpeka något vi tycker är fel med dem eller deras sätt att lära ut utan att de blir sura...

Tråkig stil

Kommentarer
Postat av: Luppen

Skitstil ...

2010-10-15 @ 20:03:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0