Tandläkaren och djursjukhuset, samt en tur till Uppsala

Idag har jag gjort sådana där nödvändiga saker.

Först var jag till Tandläkaren vid 9.10 imorse. Det gick bra inledelsevis, inga hål. Vi pratade även om att dra mina visdomständer i underkäken. Det gick dock inte lika bra :( Det var tyvärr inte helt okomplicerat visade det sig när de gjort en till röntgen som påminde om en CT-undersökning. Mina visdomständer satt tydligen väldigt nära en nervkanal i mandibula (underkäken) så de kan inte bara dra dem som vanligt för att man då risker att skada nerverna i den där nervkanalen och då kan jag tappa känseln helt i underkäken :/ Inte så kul.
För att kunna ta bort dem måste då min tandläkare remittera mig till en specialist som antagligen behövde remittera mig vidare först för att ta fler röntgenbilder (för att se mer exakt hur nära och vart nervkanalen ligger i förhållande till tänderna jag vill dra)...
Så jag har inte bestämt mig än hur jag ska göra och jag kan ända inte göra det nu, utan det får bli senare då jag är hemma permanent.

Sedan var jag till Västerort med mamma och missarna :) Selma och Tristan skulle få sin ett-års-vaccination, Tristan och Theo skulle få sina chip kollade och alla tre skulle vägas. Det gick bra. Tristan var väldigt nyfiken och inspekterade undersökningsrummet noggrant, Selma satt dock i sin bur och ville inte gå ut i onödan. De var dock snälla båda två när de skulle få sin spruta.

Efter det åt vi lunch och sedan åkte vi till Uppsala för att gå på Biltema för att köpa en upphängningssats till avgasröret på 850'n. Passade även på att hämta upp Levi då.

Nu ska jag väl ta och packa lite också :/ Det börjar ju bli dags för det...

Kommentarer
Postat av: Anna

Det var samma för mig när jag opererade mig, att nerven låg i kläm mellan käkbenet och själva "cementkulan" och att det fanns chans att jag inte skulle få tillbaka all känsel. Dock hade jag ju inte mycket till val än operation eftersom underkäken skulle ha gått av på mig annars :/

Men hoppas att det går att fixa utan att skada nervkanalen!

2011-11-03 @ 21:45:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0